Over ons

Certify+

Certify+, niet alleen betaalbaar en snel, maar vooral betrouwbaar!

Certify+ is ontstaan uit het idee dat mensen steeds bewuster omgaan met energieverspilling en de relatie tussen onze woningen. Wij verzorgen allerlei ondersteunende functies voor zowel particulieren als ondernemingen. U kan bij ons terecht voor EPC, blowerdoortesten grote of kleine gebouwen, Ventilatiesystemen en verslaggeving, allerlei keuringen (gas – water – mazout – elektriciteit – …) en nog zoveel meer.

U wil gerust zijn? Wij ook!

Jovany David - Eigenaar

Mijn carrière begon als militair bij de Belgische Luchtmacht. Ik volgde een opleiding vliegtuigmechanica en was verantwoordelijk voor het onderhoud van de welbekende F16 straaljagers en de indrukwekkende C-130 propellervliegtuigen. Mijn visie en die van defensie groeiden echter uit elkaar, ik koos voor een sprong in het diepe: ik gaf mijn baan op bij defensie en ging aan de slag voor een ingenieurskantoor.

Na ruim twee jaar intensief opleidingen te volgen in mijn vrije tijd werd ik energiedeskundige type A (Vlaams Agentschap Energie), ventilatieverslaggever (SKH), luchtdichtheidstester (blowerdoor SKH) en waterkeurder (Aquaflanders). Ik merkte al snel mijn passie voor ventilatiesystemen. Ik volgde allerlei opleidingen om te kunnen werken met alle grote merken (Zehnder, Renson, Tallinn, Duco, Vasco…).

Toen besloot ik om het erop te wagen: ik begon voor mezelf en richtte Certify+ op. Certify+ bestaat uit twee takken: certificering / keuringen & ventilatie.