Cleaning en onderhoud

Een schoon ventilatiesysteem is essentieel voor een goede luchtkwaliteit in uw woning. Reinig uw ventilatiesysteem tijdig. Het is gebruikelijk dat er stof en vuil achterblijven in de kanalen van uw ventilatiesysteem. Echter, verontreinigde kanalen vormen een broedplaats voor schimmels en bacteriën. Daarom is het belangrijk om uw systeem goed te onderhouden en de kanalen regelmatig te reinigen. Certify+ biedt professionele reiniging van uw ventilatiesysteem aan.

Hoe ziet een mechanische reiniging en antibacteriële verneveling eruit?

IMG-20220228-WA0066

Hoe gaan we te werk?

Stap 1 - Visuele inspectie

Met onze speciale camera kunnen wij het ventilatiekanaal vanbinnen inspecteren. Zo kunnen we de aard en de mate van verontreiniging zien en de juiste behandelmethode toepassen

Stap 2 - Mechanische reiniging

Met de juiste cleaning methode zorgen wij voor een schoon kanalennet. Via mechanische reiniging met onze speciale borstelstofzuiger geven wij stof en vuil geen kans. Daarnaast onderhouden wij je unit en de filters.

Stap 3 - Ontsmetten kanalen en woning

Via een antibacteriële verneveling die door de ventielatiekanalen gestuurd wordt, zorgen wij voor een efficiënte ontsmetting van uw gekozen ruimte zonder zorgen. Deze dienst kan ook zonder een aanwezig ventilatiesysteem uitgevoerd worden.

Stap 4 - Hou je woning gezond en schoon

Met ons Certify+ systeem kunnen we een antibacteriële verneveling/geur verspreiden in de ventilatiekanalen, op jouw keuzemoment. Zo krijgen schimmels en bacteriën geen kans.